Trčanje

Nike patike su sinonim za kvalitet, performanse i stil.

Bez obzira na to da li ste trkač, košarkaš, fudbaler, trenirate u teretani ili volite sportstyle obuću za svakodnevno nošenje, Intersport ima široku ponudu koja odgovara svim vašim potrebama.

Nike patike za trčanje – Tehnologija za vrhunske rezultate

Nike patike za trčanje su dizajnirane da trkačima pruže optimalnu udobnost i podršku. Modeli sa tehnologijama poput ZoomX i React nude vrhunsku amortizaciju i povrat energije, što ih čini idealnim za dugačke staze ili sprintove. U prodavnicama Intersport možete pronaći najnovije kolekcije Nike patika za trčanje, savršene za postizanje vrhunskih rezultata

Sportstyle patike – Savršene za svakodnevni stil

Za one koji žele spoj sportskog i casual izgleda, Nike sportstyle patike su pravi izbor. Ove patike kombinuju funkcionalnost i estetiku, što ih čini idealnim za svakodnevno nošenje. U Intersportu nudimo različite modele, koji će vas izdvojiti svojim modernim dizajnom i udobnošću.

Trening patike – Podrška i stabilnost u svakom pokretu

Bilo da vežbate u teretani ili kod kuće, Nike patike za trening su dizajnirane da pruže maksimalnu podršku i stabilnost tokom intenzivnih vežbi. Od funkcionalnih modela sa pojačanom potporom do laganih, fleksibilnih patika, Nike nudi rešenje za svaki tip treninga. U Intersportu možete pronaći patike koje će vas podržati na svakom treningu.

Patike za fudbal – Postignite golove sa stilom

Za fudbalere, izbor pravih patika ili kopački može napraviti razliku između pobede i poraza. Nike fudbalske patike dizajnirane su da pružaju izuzetnu kontrolu, brzinu i stabilnost na terenu. Sa tehnologijama koje unapređuju vašu igru, kao što su Anti-Clog za bolje prianjanje i Flyknit za savršeno uklapanje, Nike patike su pravi izbor za svakog fudbalera. Intersport nudi širok izbor modela koji će vas izdvojiti na terenu.

Košarkaške patike – Dominacija na terenu

Košarkaški tereni zahtevaju obuću koja pruža stabilnost, podršku i izdržljivost, a Nike patike za košarku su poznate po vrhunskim performansama. Od modela sa Air tehnologijom do onih sa dodatnim jastucima za amortizaciju, ove patike pomažu igračima da ostanu brzi i eksplozivni na terenu. Posetite Intersport i pronađite idealan par za svoj sledeći meč.

Zašto kupiti Nike patike u Intersportu?

Intersport prodavnice u Srbiji pružaju bogatu ponudu Nike patika za sve sportske aktivnosti – trčanje, košarku, fudbal, trening i sportstyle. Kao kompanija koja nudi širok asortiman sportskih brendova, trudimo se da uvek budemo korak ispred sa najnovijim modelima i inovacijama. Naša prodavnica je mesto gde možete pronaći sve što vam je potrebno za postizanje sportskih ciljeva, bez obzira na vaš sport ili stil.

Bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac, Nike patike koje možete pronaći u Intersport prodavnicama pružiće vam savršenu kombinaciju udobnosti, stila i performansi. Sa patikama za trčanje, košarku, fudbal, trening i sportstyle, nudimo širok asortiman obuće za sve vaše potrebe. Posetite nas i odaberite svoj par patika koji će vas inspirisati da postignete najbolje rezultate u sportu i svakodnevnom životu.